Zatvoreni proizvodni prostor od 6000 m2, strojni park i oprema, od kojih su najznačajniji CNC plazma i plinska rezačica, CNC bušilica/glodalica, presa 300t, škare, tračne pile, postrojenja za pjeskarenje, sačmarenje i plastifikaciju, oprema za zavarivanje, mosni kranovi,itd., te preko 90 zaposlenih djelatnika omogućuju nam preradu preko 200 t čelika mjesečno.

Proces proizvodnje, započinje razradom idejnih i izvedbenih projekata, te izradom radioničke dokumentacije koja je osnova za daljnju proizvodnju. Sama prerada limova, šavnih i bešavnih cijevi, te raznih vrsta profila iz sirovine u predgotovljene montažne elementa odvija se u više pojedinih faza, a započinje pripremom pojedinih pozicija.

Pripremna faza proizvodnje započinje rezanjem limova na plinskoj i plazma CNC rezačici dimenzije 2.200X12.000mm, dok se rezanje svih vrsta cijevi i profila odvija na tračnim pilama. Daljnja priprema odnosi se na bušenje rupa na CNC bušilici na izrezanim elementima, kao i izvođenje priprema spojeva za zavarivanje na limovima, cijevima i profilima raznim automatima i glodalicama.

Sklapanje pojedinih pozicija u predgotovljene montažne sklopove, je sljedeća faza proizvodnje.
Sklapanje sklopova odvija se u dvije proizvodne hale pomoću raznih alata, okretaljki za sastavljanje i zavarivanje, radnim stolovima i alatima dim. od 1000X2000mm do alata dim. 4.000X40.000mm uz pomoć kranova od 3,2 ton i 25 tona.

Procesa proizvodnje nastavlja se zavarivanje pojedinih pozicija u montažne sklopove, primjenom postupaka zavarivanja ( 111,135,136,141,11,785,21), za koje tvrtka posjeduje odgovarajuće ateste postupaka, zavarivača i operatera. Poslovi zavarivanje provode se sukladno normi HRN EN ISO 3834-2

Antikorozivna zaštita predgotovljenih montažnih sklopova, započinje čišćenjem i odmašćivanjem kao priprema za proces nanošenja AKZ sustava. Čišćenje pripremljenih pozicija prije samog nanošenja AKZ sustava vrši se procesom pjeskarenja ili sačmarenja površine u postrojenju za pjeskarenje i protočnoj sačmari. AKZ zaštita vrši se pomoću valjaka , zračnim pištoljima i kistovima, kao i plastifikacijom ili pocinčavanjem pojedinih elemenata, zavisno o projektnim zahtjevima

 

 

Naši proizvodi